BUSHi Arnhem zal de komende drie jaar gaan samenwerken met de internationale website en judo influencer JudoInside.com. Deze internationale judoportal en BUSHi Arnhem slaan de handen ineen om het BUSHi Open judotoernooi en BUSHi Judo Stage te promoten. JudoInside.com dat sinds 2002 alle internationale judoprestaties online bijhoudt, is officieel mediapartner van BUSHi Arnhem, het toernooi BUSHi Open en de BUSHi Judo trainingsstage geworden. Met de overeenkomst promoot JudoInside.com via social media het toernooi en de trainingsstage. Daarnaast gaan BUSHi Arnhem en JudoInside onderzoeken hoe hun samenwerking verder kan worden uitgebouwd en worden de resultaten van BUSHi Open onder de -18 vermeld op JudoInside.

Op JudoInside.com zoeken dagelijks 5.000 internationale judofans naar het laatste nieuws, uitslagen, judoprofielen en vele foto’s en video’s. JudoInside.com heeft op Instagram 44.000 volgers, op Twitter 22.000 en de website heeft op jaarbasis ruim 7 miljoen pageviews en staat sinds 2002 online met ’s werelds grootste judo database.

BUSHi Arnhem voorzitter Remco Radier is verheugd over de samenwerking.

We kennen JudoInside.com al jaren als een vakkundige website die fans echt in beweging brengt om nog meer hun best te doen om op JudoInside te komen. Leuk is ook dat oprichter Hans van Essen, als een van de belangrijkste journalisten en influencers in de judo ter wereld, zelf ook uit de regio komt. We zien Hans dan ook geregeld op Sportcentrum Papendal waar onze eigen talenten trainen en dat geeft de passie aan die ook wij voor ons toernooi en de trainingsstage nodig hebben. 
Met de internationale impact van JudoInside.com hopen we ook nog meer buitenlandse deelnemers te kunnen enthousiasmeren voor het toernooi en de trainingsstage. Het gaat heel goed met de inschrijving voor het toernooi, we merken dat we vooral ook kwalitatief groeien. We hopen het toernooi dan ook weer uit te kunnen bouwen naar een evenement waarbij judoka’s met plezier naar Arnhem komen om daar een belangrijke prestatie neer te zetten. Leuk is het om aan te geven dat ons eigen toernooi voor de jeugd tot 18 jaar dan ook op JudoInside vermeld zal worden en dat is voor veel jonge judoka’s een doel op zichzelf: een profiel op JudoInside krijgen.“

JudoInside oprichter Hans van Essen

Erg leuk om een toernooi meer cachet te geven. JudoInside biedt die status en het is dus extra motiverend dat alle medaillewinnaars van de leeftijdscategorie tot 18 jaar een vermelding krijgen en voor de nieuwelingen betekent dat een profiel op de belangrijkste judo website ter wereld. Daar staan alle grote atleten op en bovendien wordt JudoInside ook gewaardeerd door Google, dus tik je naam in en je komt al snel uit bij JudoInside. Met recht “Insiders” met nieuws, video’s, meer dan 100,000 foto’s en ook nog eens Nederlands. Leuk om dan de handen in één te slaan. Ik hoop dan ook dat het toernooi en de trainingsstage een begrip worden en dat we ook internationaal wat aantrekkingskracht zullen hebben.